Karin Lourdon

In 1985 trok ik naar de USA waar ik mij verdiepte in de bewegingsleer van de mens. Ik gaf er allerlei groepslessen zoals aerobics, step, spinning, spierverstevigende lessen en dergelijke meer. Al snel zocht ik, naast de fysieke inspanning, naar meer diepgang en deze vond ik in Ashtanga Yoga, een krachtige vorm van yoga waar een mooie filosofie aan verbonden is. Ik beëindigde twee opeen volgende opleidingen tot lesgever Ashtanga Yoga in Nederland.

Mijn interesse ging ook uit naar de vloeiende en mooie bewegingen van Vinyasa flow en daarvoor ging ik verscheidene malen naar Los Angeles om les te volgen van ervaren lesgevers. Op regelmatige basis ging ik naar workshops in binnen- en buitenland.

Onlangs heb ik een Yin training gevolgd en vond dit erg rustgevend en toegankelijk voor iedereen. Mijn interesse vandaag gaat meer uit naar rust, zelfobservatie en het ontdekken en aanvaarden van mogelijkheden en beperkingen van de mens.

Het geven van yoga geeft me vooral veel positieve energie. Dit dank zij de fantastische energie die de klanten mee naar de studio brengen. Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen en zelf te ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Carsten Weise

Vroeger was ik surfer, zeiler, duiker, klimmer, skiër en alpinist, en piloot. Tegelijkertijd manager bij multinationals, maar dat jasje zat mij wat minder gegoten. In 2003 begon ik met yoga en sindsdien is dat de nieuwe adrenaline geworden!

Over de jaren schoolde ik bij met workshops van o.a. Prem Carlisi, Robert Boustany, Vinnie Marino, Erich Schiffman, Baron Baptiste, Tias Little en Rolf Naujokat. In 2010 volgde ik twee gestructureerde “teacher trainings” met old school yogis Tim Miller en Doug Swenson in mijn thuisbasis California. Eens vertrokken op de yoga reis, is het een plezier om levenslang te blijven groeien en leren.

Mijn speciale dank gaat uit naar mijn leraar Nuno Vintem, naar Karin, en naar de “sangha” (yoga gemeenschap). Ik voel mij vereerd dat ik deze heilige en heilzame discipline mag doorgeven aan anderen.