Soorten yoga

Vinyasa basic

We leggen onze aandacht op de asana’s (poses) maar op een zeer rustige manier. Kracht, lenigheid en evenwicht zijn de uitdagingen die we graag aangaan. Op een gecontroleerde manier, met de juiste begeleiding en ieder op zijn tempo! Iedereen welkom!

Easy Yoga - Little Yoga Oelegem
Vinyasa - Little Yoga Oelegem

Vinyasa Stretch

Deze dynamische les bestaat uit een aaneenschakeling van asana’s (poses) die op een dynamische mannier met elkaar verbonden worden. Vinyasa yoga werkt aan je uithouding op kracht, lenigheid, evenwicht en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Na de krachtoefeningen komen we tot rust met een reeks stretch oefeningen die de spieren verlengen en ontspannen.

Ashtanga

De volledige Primary serie bestaat uit 71 asana’s die elkaar systematisch opvolgen. Deze basis lessen zijn er een verkorte versie van en toegankelijk voor ieder die sportief is aangelegd. Een voordeel van deze les is dat je elke week dezelfde poses doet, je krijgt een basis die je makkelijk thuis kan beoefenen. Het is een uitdaging die je wekelijks wenst te verbeteren.
Ashtanga - Little Yoga Oelegem
Yoga Stretch - Little Yoga Oelegem

Yin Yoga

In deze ontspannende les worden de houdingen voor een langere tijd aangehouden, zodat de stretch tot diep in het lichaam doordringt. Een prachtige aanvulling op de krachtlessen, een aanrader voor iedereen die diepere rust wil opzoeken.