Soorten yoga

Jongeren praat en yoga groep

Graag willen we onze jongeren tussen 12 en 15 jaar een veilige plaats bieden. We geven aandacht aan de ontwikkeling van je lichaam en het tot rust brengen van je geest. Dit kan op allerlei manieren… van bewuste ademhalingsoefeningen tot yogaposes, tot tekenen en je misschien wel eens luidruchtig uiten! Hier mag je jezelf zijn… maar zelfobservatie en bewustwording liggen aan de basis. We werken met eenzelfde relatief kleine groep (+/- 10 jongeren). Met deze groep gaan we 10 weken samen spelen en werken. De startdatum is nog niet bekend, waarschijnlijk vanaf september of oktober. Meer info volgt!

Easy Yoga - Little Yoga Oelegem
Vinyasa - Little Yoga Oelegem

Vinyasa

We leggen onze aandacht op de asana’s (poses) die op een dynamische manier met elkaar verbonden worden. Kracht, lenigheid en evenwicht zijn de uitdagingen die we graag aangaan. Op een gecontroleerde manier, met de juiste begeleiding en ieder op zijn tempo! Iedereen welkom!

Ashtanga

De volledige Primary serie bestaat uit 71 asana’s die elkaar systematisch opvolgen. Deze basis lessen zijn er een verkorte versie van en toegankelijk voor ieder die sportief is aangelegd. Een voordeel van deze les is dat je elke week dezelfde poses doet, je krijgt een basis die je makkelijk thuis kan beoefenen. Het is een uitdaging die je wekelijks wenst te verbeteren.

Ashtanga - Little Yoga Oelegem
Yoga Stretch - Little Yoga Oelegem

Yin Stretch

In deze ontspannende les worden de houdingen voor een langere tijd aangehouden, zodat de stretch tot diep in het lichaam doordringt. Een prachtige aanvulling op de krachtlessen, een aanrader voor iedereen die diepere rust wil opzoeken.